דימנציה אצל אימי (מאוד מטריד אותי)

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

25/11/2007 | 14:53 | מאת: גלי

שלום רב. אימי בת 84 והיתה מאוד צלולה עד לפני שנה בערך. היא אשה מאוד אינטליגנטית ומשכילה. בחודשים האחרונים חלה אצלה בעייה בזכרון וגם קצת באישיות. זה מאוד קשה להסביר כאן. אני מאוד קשורה אליה ואני מרגישה מאוד חסרת אונים (אני כל הזמן בוכה) האם אפשר להקל עליה בזה? תודה רבה רבה גלי

25/11/2007 | 23:18 | מאת:

כדאי לפנות להתיעצות במרפאה פסיכוגריאטרית/ מרפאת זכרון. כדאי לאמא לעבור אבחון כולל. במקביל כדאי לך לשתף את הרופא המטפל גם במה שעובר עלייך. אמך זקוקה ליציבותך ותמיכתך וגם יתכן ואת זקוקה לתמיכה. במידה ואת לא חשה שאת מעט מתחזקת יתכן שכדאי לך לפנות ליעוץ כדי שיתמכו גם בך בתקופה זו. בברכה נעה