הזיות עקב פרקינסון

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

22/11/2007 | 11:51 | מאת: יפאת

שלום רב, סבתא שלי חולת פרקינסון והיתה מאושפזת בבית החולים מזה שלושה שבועות עקב אבנים בכיס המרה. היא טופלה באנטיביוטיקה פלג'יל ועוד סוג שאינני זוכרת את שמו, ואחר כך בשובנו הביתה קבלה לשבוע ימים אוגמנטין. רציתי לדעת אם תרופות הפרקינסון שהיא לוקחת, דופיקר, פיקי מרץ וקומטן, מתנגשים עם האוגמנטין והאם יכול להיות שכתוצאה מכך היא לוקה בהזיות? אודה על התשובה המהירה.

22/11/2007 | 17:02 | מאת: יאיר

היי במקרה ראיתי את השאלה שלך נראה לי שכדאי לשאול בפורום של רופאים כמו,גריאטריה,נירולוגיה,או אפילו משפחה,אני לא מבין גדול אבל פורום זה הוא פסיכולוגי !!! ביי

25/11/2007 | 23:20 | מאת: