מבולבל

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

12/11/2007 | 09:15 | מאת: איש

לאחרונה אני מרגיש נורא עם עצמי עברתי שני ניתוחים בבטן (לא סרטני) אני מרגיש דכאון רב עם כל מה שזז אני בן 62 שחוק בעבודה עד לזוועה רב עם הבוס שלי כל הזמן לא נותן בו אמון כל השיחות בינינו מסתיימות בריב הייתי בסדרת בדיקות עד עכשיו ללא ממצא פתלוגי כלשהו אני מאבחן אצל עצמי שחיקה קשה ואיבוד הבטחון העצמי שלי כמעט לחלוטין עד כדי שיבוש משםטים ומילים מישהו יכול ליתן לי עצה מה עלי לעשות???

12/11/2007 | 09:19 | מאת: איש

אני בעצם רב עם כולם לא רק עם הבוס ,לעולם לא הייתי איש קל אבל נראה לי כי אני ממש סובל מה עלי לעשות?????

12/11/2007 | 20:33 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אני כאמור לא רופא, אבל נראה לי שאתה צריך להועץ בפסיכולוג או אפילו פסיכיאטר. הייתי מנחש (זכור שאני בור ועם הארץ) שאתה סובל מ משהו דומה ל POST TRAUMATIC STRESS בעקבות הנתוח או מה שקדם לניתוח, אולי פחד שמא ימצאו ממצא ממאיר. בינתים הייתי אומר נסה לקחת את עצמך בידיים (יותר קל להגיד מאשר לעשות) כדי שה STRESS לא יפגע בחייך התעסוקתיים והפרטיים.