אמא

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

31/10/2007 | 14:58 | מאת: לי

ושוב שלום האם ישנה אפשרות להשיג אשה המוכנה עד פעמיים בשבוע להגיע לאמי לביקור ולבלות איתה עד שעתיים בשיחה, עבודות יד או בכל דבר אחר שניתן. באם הדבר כרוך בתשלום - אפשר. נראה לי שזה מאוד יעזור לאמי מבחינה מנטלית בתודה - לי

04/11/2007 | 06:36 | מאת:

לי שלום. ישנן מתנבות רבות, ביניהן גם פנסיונריות שעושות כאלה דברים. את יכולה לפנות הן למחלקת הרווחה, ביטוח לאומי,וכן לויצו יד שרה וארגוני מתנדבים נוספים ולבקש עזרה. במידה ותצטרכי עזקה באיתור ארגון כזה במקום מגורייך אנא פני שוב. בהצלחה נעה

04/11/2007 | 13:16 | מאת: לי

לנועה תודה יש באזור יד שרה ואנסה שם שוב תודה - לי