השפעת תרופות

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

22/10/2007 | 08:42 | מאת: eden

שלום, אני בת 58 ובחצי שנה האחרונה על פרדניזון במינון שהתחיל ב- 60 מ"ג עם ירידה הדרגתית היום על 7.5 מ"ג. אני מרגישה ירידה בריכוז ובזיכרון. האם זה יתכן שהתרופה גורמת לכך.? האם תוספי המזון כמו גינקו בילובה עוזרים בנושא ? תודה על התייחסותכם

24/10/2007 | 21:33 | מאת: חיפאית

עדן, מכיוון ששאלתך רפואית בעיקרה, נסי לשאול גם בפורום "ייעוץ תרופתי" ו-"תרופות ורוקחות-תמיכה" וכן בפורום "נוירולוגיה". לגבי גינקו בילובה , - בפורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה , נטורופתיה. כדאי לציין מאיזו סיבה את מקבלת פרדניזון, ואם יש תרופות נוספות שאת משתמשת בהן. בריאות