לא טעם ולא ריח

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

13/10/2007 | 20:35 | מאת: רחלי

אחותי בת ה 50 עברה ניתוח לפני 3 שנים של הוצאת הרחם מאז אין לה טעם בפה ולא מריחה ריח בכלל עברה סדרה של בדיקות כולל מערות האף והכול יצא תקין. מה עוד יכול להיות לבעיה או לאיזה רופא מומחה כדאי ללכת שמתמצא בתחום. הבעיה מאוד מציקה לה עד כדי שלא מריחה את האוכל שנשרף... תודה על העזרה

13/10/2007 | 22:46 | מאת: חיפאית

עד שנעה תענה ., רחלי, נסי לשאול בפורומים הרפואיים האלה: אף אוזן גרון נוירולוגיה בעיות הורמונליות ומחלות עצם... (עוסק גם בגיל המעבר) 2 הפורומים בנושא גיל המעבר הרדמה, רפואה סב ניתוחית

21/10/2007 | 09:59 | מאת:

אני חושבת על הקשר בין חוש טעם וריח לכריתת רחם. אולי יש כאן תגובה אלרגית לחומרי ההרדמה? האם הורמונים משפיעים על תפקוד איברי חישה אלה? האם יש כאן קשר לגיל המעבר? בנוסף לפורומים עליהם המליצה החיפאית אני ממליצה גם על פורום גניקולוגיה. אני מצרפת לינק לאתר קרן התתרנות . הם מציינים חלק מהסבות לניתוח גם הרדמה כללית.http://www.anosmiafoundation.org/causes.shtml בכל מקרה לא להריח גז או משהו נשרף או לטעום משהו מקולקל יכול להביא לסכנה. כדאי להמשיך ולהתיעץ בכל אותם פורמים וכיוונים שניתנו כאן. בהצלחה נעה