הרדמות הרגל

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

13/10/2007 | 09:26 | מאת: ריקי

שלום. אמי בת 83, אשה בריאה בדר"כ, עושה פעילות ספורטיבית. לאחרונה מתלוננת על הרדמות רגל אחת בחלק התחתון(שוק) כאשר שוכבת במיטה. איך מטפלים ולמי פונים?תודה רבקה

13/10/2007 | 11:07 | מאת: חיפאית

ריקי, בדרך כלל מתחילים מרופא המשפחה. לפי הצורך הוא יפנה הלאה למומחה מתאים. כאן באתר, את יכולה לשאול בפורום "רפואת משפחה" ואולי תקבלי עצה, כיוון אפשרי. , בצירוף רקע רפואי. חיפאית

21/10/2007 | 09:49 | מאת:

יכול להיות החל ממחסור מטאבולי עד בעיה נוירולוגית. כדאי לפנות בהקדם לאבחון על פי הפנית רופא משפחה. בברכה נעה