לחץ דם

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

13/08/2007 | 17:34 | מאת: לי

שלום, אמא שלי בת 83 סובלת מלחץ דם גבוה ולוקחת כל בוקר קונברטין 10 מ"ל, חצי כדור נורמיטן, ונורבסק 10 מ"ג. בערב לוקחת קונברטין 5 מ"ל וחצי נורמיטן. בבדיקות לחץ דם שערכה בימים האחרונים היו ערכים נמוכים ( 120/69ועד 140) בבוקר ובמהלך היום. ואילו בערב הגיע לחץ הדם ל- 150. שאלתי האם להמשיך לקחת את כל הכדורים כרגיל או להפחית את המינון. תודה

13/08/2007 | 18:36 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אין בפורום זה רופא. לדעתי על אמך לפנות לרופא המטפל, ולא לשנות תרופות לפי ראות עיניך או ראות עיניה, ולא לפי עצות באינטרנט אלא רק לפי הוראות הרופא. לפחות בקופת חולים שלי (כללית) אפשר להגיע לרופא המשפחה מהיום להיום.

25/08/2007 | 09:44 | מאת: gilus

בתור מטפלת אלטרנטיבית אני לא ממליצה לאף אחד להפסיק תרופות שרופא מטפל או מוסמך נתן בשום צורה, אפשר להוסיף דברים לא מזיקים אבל תרופות אסור להפסיק ללא הוראת רופא

16/08/2007 | 22:58 | מאת:

אנא פנו למומחה ללחץ דם