אבא מטריד נשים

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

25/07/2007 | 20:40 | מאת: דנה

אבי עבר ארוע מוחי . בן 84. וגר בדיור מוגן . הוא מקבל כדורים מרופא פסיכיאטר גריטרי ובכל זאת שולח ידיים לנשים במקומות מוצנעים . הוא מטופל 24 שעות בפיליפיני שמנסה למנוע בעדו ושום כדור לא הועיל.. ובכל פעם היסטריה חדשה... נא עזרו לי... איזה כדורים ממולצים והאם אין חשש שימסטלו אותו עם כדורים???? תודה

25/07/2007 | 21:32 | מאת: ע

כאן בפורום אין רופא, ורק רופא במסגרת ייעוץ אישי יכול לתת לך עצה. צריכים בשביל זה להכיר היטב את כל הפרטים הרפואיים .

01/08/2007 | 17:12 | מאת:

אין ספק שמדובר במצב מסובך. לאביך יש דחפים מיניים ויחד עם זאת תפיסתו ושיפוטו את המציאות נפגעו ואין לו שליטה על מעשיו באופן מלא. אצל חולי אלצהימר יש שלב במחלה של התערטלות פומבית, עשיית צרכים ללא בקרה ולעתים אוננות או מעשים מגונים. אצל אביך נראה כי הוא זקוק לשמירה צמודה על מנת למנוע פגיעה בגוף ובנפש הנשים בסביבתו. ראשית נכון יהיה להתיעץ עם הפסיכיאטר וצוות הדיור המוגן ולחשוב כיד למנוע מצבים כאלה.. אני חושבת שיש חשיבות רבה לתמיכה נפשית עבורך כי זה מכאיב לראות אב יקר בהתנהגות שאיננה מכבדת אותו. מציעה לך לפנות לתמיכה קבוצתית או אישית שתעזור לך להתמודד עם מצב קשה זה. בהצלחה נעה