בשביל אבא שלי - מבקש המלצה על חברת טלרפואה.

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

25/07/2007 | 17:16 | מאת: יונתן

כל חברה אומרת שהיא הכי טובה ומלכלכת על השנייה. הבנתי שנטלי ושחל הן הכי מוכרות וגדולות, אבל אולי כדאי בכלל לפנות לחברה קטנה?!? אשמח לעזרה וייעוץ מתוך ניסיון. תודה

25/07/2007 | 21:29 | מאת: ע

יונתן, עצה ידידותית.....- תחפש אנשים לא דרך האינטרנט, שיש להם נסיון עם חברה כזו או אחרת., גם בעת צרה... כאן בפורום, כל מי שיענה לך, אתה לא יכול לדעת מי האיש, ויתכן מאוד, שהוא איש שיווק של אחת החברות.

26/07/2007 | 15:53 | מאת: דפנה

יונתן שלום, אני גם ממליצה לך לחפש עצות כאלה מאנשים שאתה מכיר ולא בפורום. בכל מקרה, אני גם חיפשתי בעבר חברה כזו עבור בעלי, שעבר התקף לב. אמנם בסוף לא עשינו מנוי לאף חברה, אבל הבדיקות שלנו העלו ששחל, על הנייר, היא כנראה החברה העדיפה.

01/08/2007 | 17:05 | מאת:

טיפ חחשוב שנאמר כאן בעבר זה שאחראי האזורים בכל אחת מהחברות שונים במקצעיותם מאזור לאזור וכדאי לחפש שרות טוב ספציפית באזור שלך. דלהלן לינקים לדיונים שנערכו כאן בעבר בנושא. http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1331,xFT-7414,xFP-7414,m-Doctors,a-Forums.html http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1331,xPG-14,xFT-7584,xFP-7727,m-Doctors,a-Forums.html בהצלחה נעה