בעיות זיקפה אצל גבר בגיל 72

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

03/07/2007 | 12:47 | מאת: טל

לאחר שיחת נפש עם אימי, התברר כי מזה מספר חודשים אבי, גבר פעלתן שעובד, סובל מבעיות זיקפה. הויאגרה לא ממש עזרה כנראה, והוא מקבל סדרה של שלוש זריקות בניסיון להתגבר על הבעיה. האם יש למישהו עצות נוספות?

03/07/2007 | 22:39 | מאת: חיפאית

טל, עצות אישיות יכולות להינתן רק בייעוץ אישי כאשר הרופא מכיר את כל הנתונים, מבצע בדיקות לפי הצורך או כל בירור אחר. בפורום זה אין רופא, ואני מציעה לך , על מנת לקבל מידע כללי מוסמך, לשאול בפורום הפרעה בתפקוד המיני של ד"ר לין. כדאי שתצייני באלו זריקות מדובר..

08/07/2007 | 23:04 | מאת:

מסכימה עם החיפאית