מה אומרת לכם שפת גופו?

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

12/06/2007 | 10:51 | מאת: חנה

אני לא בגיל זהב אך גם לא צעירה מאד וזקוקה את עזרתכם. עמדתי מעט דומעת ברחוב, לפתע פגש אותי גבר שמכיר גם אותי וגם את בעלי מקרוב, הוא ידוע בסביבה (סליחה על הביטוי) כחרמן, דון ג'ואן. כאבי נשפך החוצה כי הייתי מיואשת מבעלי, כשהתקרב אלי שאל מה קרה האם קרה משהו עם בעלי ותוך כדי חיבק אותי לכמה שניות בפרופיל. האם זה כדי להרגיע אותי? האם להראות שהוא דואג לי? האם סתם ניצל את מצוקתי "ולהרגיש " אותי? וברור שגם גילה קצת אוזן קשבת, מדוע אני שואלת? כי באותו מידה יכל רק לשאול מה קרה מדוע אני דומעת, אך מדוע הגבר העדיף גם לחבק????? תודה.

12/06/2007 | 17:47 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

זה ממש לא לפורום הזה. וכי מה מפריע לך שהוא חיבק אותך? האם זה עורר בך כל מיני מחשבות?? לדעתי הכי טוב להתעלם מזה ולהתיחס לזה כהבעת ידידות והשתתפות בצערך באותו רגע, אלא אם את בוחרת להתיחס לזה אחרת מסיבה כלשהיא.

14/06/2007 | 17:35 | מאת:

חנה שלום. נראה כי את זקוקה לאוזן קשבת ולהפגת חושת הבדידות. יש סיכוי טוב שגבר כזה ינסה לנצל הזדמנויות למטרות מיניות. יתכן והיאוש מבעלך דוחף גם אותך לשאלות בנושא. במידה ואת מחפשת את האוזן הקשבת ולא תשומת לב גברית עם גוון מיני אזי כדאי להשיגה מחברות קרובות.במידה ואינן עונות על הצורך יתכן וטיפול מעט יקל . בהצלחה נעה