שיחות בשניים- שיחה והקשבה לקשישים להקלה בבדידותם

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

09/06/2007 | 12:11 | מאת: אהרון

שיחות בשניים- שיחה והקשבה לקשישים להקלה בבדידותם מיועד לקשישים ומבוגרים ולבני משפחתם. מעתה יש אפשרות להעניק לעצמכם ולהוריכם זמן איכות- שרות חדשני, אישי, תומך, שיתבצע בביקור אצל הקשיש במעונו, לשיחה והקשבה, והקלה לבדידותו ושיפור מצב רוחו. (גם בדיור המוגן, בבתי האבות במעונות, במרכזי היום, בתי חולים מח' סיעודיות וכו') השרות הינו ייחודי, תמורת תשלום וניתן בשלב זה באזור השרון והמרכז. מתן השרות הינו על בסיס של ביקור חד פעמי, או שרות קבוע ומתמשך. התשלום נקבע בפגישה אישית לפי הדרישה והצורך,של בני משפחתו/הקשיש עצמו. לדוגמא אם אתם בחו"ל/עסוקים בעבודה/טרודים בבעיות, /מתקשים לבקר בתדירות הרצויה , שרות אמין ואישי זה של מתן אוזן קשבת לקשיש ע"י איש מקצוע המתמחה בתחום, עשוי לתת מענה הולם ותומך להורה הקשיש,לנוחותו ורווחתו. . לתאום ולפרטים נוספים- אהרון ויסברג -טל: 0522-781410. -אמייל- [email protected]

14/06/2007 | 16:47 | מאת:

הי אהרון. מצד אחד מדובר כאן בפרסום דבר שאני לא מעודדת במגרת הפורום. מצד שני מדובר כאן בשרות חשוב. כדאי לך לחבור לגריאטריים ופסיכוגראיטריים שידעו להפנות אליך משפחות מתאימות. בהצלחה נעה