מחפש תחבושת הרמטית למקלחת עם גבס או פצע פתוח

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

07/06/2007 | 19:47 | מאת: בן משפחה

מישהו סיפר לי שבחו"ל ניתן לקנות תחבושת מיוחדת שנדבקת הרמטית ומאפשרת להתקלח ולשחות בבטחון גם כאשר יש גבס או עורק פתוח. אומרים שהחלו להביא את המוצר הזה לארץ ואולי שמו staydry. לא יודע פרטים נוספים. אולי מישהו שמע ויכול לעזור להשיג את זה?

07/06/2007 | 23:31 | מאת: בת

כן, יש מוצר בשם כזה.... אך אין טעם להפנות לאתר מסחרי,....מכיוון שזו תהיה פרסומת. אם אתה מעוניין, תנסה לשאול בפארמים למיניהם או בכל בית מרקחת פרטי, ואם זה הגיע לארץ, אז בוודאי יוכלו לעזור לך

08/06/2007 | 10:24 | מאת: אורן

תודה לך, אך בפארמים ששאלתי אין את זה. אם זה כבר קיים בארץ, אולי תוכלי להפנות אותי לחנות/יבואן/ספק של זה או למישהו שקנה את המוצר ויוכל לעזור לי (לפחות מספר טלפון של מישהו)

09/06/2007 | 13:16 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

יש באתר של יד-שרה http://www.tcm-yadsarah.org/index.aspx?id=1677 ללחוץ CTRL/F (לחיפוש) בתיבת החיפוש לכתוב staydry באותיות לועזיות בהצלחה

14/06/2007 | 16:44 | מאת:

מקוה שקיבלת כאן את האינפורמציה לה אתה זקוק. בהצלחה נעה