תמיכה ויעוץ לילדים של מבוגרים

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

29/05/2007 | 14:37 | מאת: קסידי

איפה אפשר לקבל תמיכה ועצות, הוריי מאד חולים ולא יודעת מאיפה להתחיל...

29/05/2007 | 19:36 | מאת:

קסידי שלום. אני מצרפת לינקים לדיונים שנערכו כאן בעבר בנושא. http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1331,xPG-13,xFT-27,xFP-55,m-Doctors,a-Forums.html http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1331,xPG-13,xFT-251,xFP-256,m-Doctors,a-Forums.html בהצלחה נעה

02/06/2007 | 20:36 | מאת: שירון

בי בן 72 סובל לדעתי מדכאון, פרש לפני כ 6 שנים מתפקיד בכיר מאד ומאז עשר טיפול פרוסטטה לא מוצלח וסדרת טיפולים נוספים, התרופות אינן מטיבות איתו וגורמות לו לאיבוד זיכרון, בעיה בשפה, זכרון וכד'. איך מטפלים? האם יש רפואה פרטית לטיפול בדיכאון מעין זה?

30/05/2007 | 21:47 | מאת: אהרון

קסידי היקר כתבת בקצרה אך אני כבן שהיה שם ועדיין מתמודד , יודע שהיריעה קצרה מלהכיל אני נעזר במרכז מידע מצוין, טלפונית או במייל . ומגוון התחומים שהם עזרו לי עד היום היה רב. כשלא ידעו משהו חזר אלי לאחר יומיים איש מקצוע מהתחום ששאלתי. זה מרכז שעונים שם בשעות אחה"צ והערב תנסה יש שם הרבה אמפטיה אתה גם יכול לפנות אלי במייל ובמידה ואוכל לעזור מניסיוני אסייע המרכז מידע נקרא הלל לגיל הזהב-מרכז מידע וסיוע 1-800-20-6848