ביטוח פרטי

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

15/05/2007 | 18:25 | מאת: שרגא

אני ואישתי שני פנסיונרים. ב-7 השנים האחרונות רכשנו ביטוח בריאות פרטי שהתגלה כתרמית אחת גדולה. חברת הביטוח הייתה חברת קש וסוכן הביטוח היה נוכל עם תעודות. לזמלנו עירבנו את המשטרה בזמן ועתה אנחנו בהליכים משפטיים ומחפשים בינתיים חברת ביטוח טובה ואמינה לרכוש ביטוח. כמו כן אנחנו שני פנסיונרים שחיים מקיצבה לכן אשמח לשמוע על חברות שמציעות ביטוחים שאינם יקרים יתר על המידה.

15/05/2007 | 19:27 | מאת: רעיה לוי

יש את המושלם פלטינום של כללית. זה ביטוח שיאפשר לכם אפילו לשנות את קופת החולים שלכם בלי לאבד את הותק בקופת החולים. לי באופן אישי יש את הביטוח הזה וההרכב שלו ממש מזכיר היקף של ביטוח פרטי, בעיקר מבחינת התרופות שמחוץ לסל וכיסוי לניתוחים. חוץ מזה, יתרון משמעותי נוסף שיש לפלטינום הוא חוסר הצורך בחיתום רפואי וגם המחיר הזול יחסית שלו (יחסית לביטוחים פרטיים מקבילים).

16/05/2007 | 16:56 | מאת: ש

אין מקום להשוואה בין ביטוח בחברת ביטוח לבין הפלטינום ( = כיסוי רפואי מורחב, עדיין חסרים בו דברים חשובים רבים ונתון לשינויים לפי החלטת ההנהלה... תקופת אכשרה שלא אידיאלית לאנשים מבוגרים , אם כי יותר טוב מכלום). מי שחבר בקופה אחרת מהכללית ויש לו רופא משפחה מצויין שאפשר לסמוך עליו, יכול לבדוק את הכיסוי המשלים בקופה שלו. ההרכב של כל אחד מהשבנ"ים אינו מזכיר ביטוח בריאות אחר, מכיוון שבחברת ביטוח אתה מבטח את עצמך בסעיפים שאתה מעוניין ובוחר בהם.

17/05/2007 | 19:34 | מאת: שרגא

אני גם חקרתי קצת בעצמי ונראה לי שאנחנו נרכוש את הפלטינום בגלל שזה נמצא בטווח התקציבי שלנו וגם הביטוח נראה מאוד רציני ומספק (לעומת יתר הביטוחים שהספקתי לבדוק). יש בו הרבה אלמנטים שאנחנו מחפשים בביטוח וגם בגלל שזה של הכללית שזו קופת חולים גדולה בפריסה רחבה אז אנחנו סומכים על זה.