תעריף אישפוז סיעודי

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

24/04/2007 | 19:33 | מאת: צבי

שאלתי מהו תעריף יומי של משרד הבריאות לאישפוז סיעודי

25/04/2007 | 17:21 | מאת: חיפאית

צבי, חבל שאין כאן נציג של משרד הבריאות....:-) למה אתה מתכוון בדיוק? כמה משלם משרד הבריאות למוסדות סיעוד עבור הטיפול במאושפזים? אם לכך, את המידע הזה יודעים אנשי משרד הבריאות, ויודעים מנהלי המוסדות שנמצאים ברשימה של קבלת הקודים, ואני לא יודעת אם המידע הזה גלוי לציבור. תנסה לשאול ביחידה לפניות הציבור במשרד הבריאות. אם אתה מתכוון לכמה משרד הבריאות דורש מבני המשפחה לשלם עבור אשפוז אדם במצב סיעודי - אין סכום קבוע, אלא במשרד הבריאות עושים בדיקת הכנסה ועל פי הטבלאות שלהם, הם דורשים (או שלא דורשים במקרה של מצב כלכלי גרוע) מבני המשפחה לשלם ואת השאר הם משלימים. זה רק על סמך ידע אישי.. חכה גם לתשובתה של נועה. כל טוב, חיפאית

29/04/2007 | 12:50 | מאת:

צבי שלום. אני מצרפת לינק לפרסום של משרד הבריאות. http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=73&catid=622&pageid=3538 כפי הנראה התקצוב הוא על פי פרמטרים שונים שקשורים לקריטריוני נזקקות. בהצלחה נעה