acetylcholine

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

21/04/2007 | 20:56 | מאת: שי

פסיכוגאריאטר המליץ לאבי לקחת exelon להקלת סימפטומים של דמנטיה וסקולרית האם נהוג לבדוק את רמת האצטוקולין לפני שרושמים תרופה שפועלת על ידי עיכוב התפרקותו? האם הגוף יאט את ייצור האצטוקולין מאחר והתפרקותו מואטת בעקבות התרופה האם ישנם עדויות על סובלים מדמנטיה שהכדור הסב להם יותר תועלת מנזק? מה הם האלטרנטיבות לטיפול תרופתי בדמנטיה וסקולרית? תודה

21/04/2007 | 21:55 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אין רופא בפורום זה. לפי מה שאני קורא, VASCULAR DEMENTIA איננו מחלה אחת מוגדרת אלא מילת קוד למחלות שונות. לעניות דעתי, אם אינך סומך על רופא, תנסה לקבל דעה שניה. לחפש תשובות מפורטות בפורום אינטרנטי למשהו שדורש אבחון מדויק לא ממש פרודוקטיבי. חפשתי בעצמי מידע דרך גוגל על המחלה, ואין אף טיפול מוסכם חד משמעית. אני מניח שאם תעבור על קצת מהחומר באינטרנט בעצמך, תסכים שאתה (או יותר נכון אביך) צריך רופא שאתה סומך עליו.

23/04/2007 | 00:13 | מאת: xnh

תודה על פי הבנתי, vascular dementia היא dementia הנגרמת בשל התדרדרות איכותם של כלי דם, במקרה של אבי, במוח. אכן, המידע באנגלית ברשת עשיר אך דורש שעות קריאה רבות. חשבתי ש doctors.co.il מספק שירות תשובות מומחים אך לא כך הדבר. הבה נתמחה בעצמנו אם כן:)