הזעת יתר

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

16/04/2007 | 23:20 | מאת: רחלי

בשם חברה בקיבוצי, שלה אין מחשב הייתי רוצה לשאול: חברה זו בת 70 פלוס - סובלת מהזעת יתר - כל מאמץ קטן גורם לנחילי זיעה בעורף - בקרקפת ובכל הגוף - הבנתי ממנה שהיא התייעצה כבר עם כמה רופאים שלא נתנו לה מזור ושאלתי - מה בכל זאת ניתן לעשות - איך אפשר לעזור לה לשפר את איכות חייה? למי עליה לפנות? מאד אודה על כל תשובה שתעבור לחברתי תודה - רחלי

16/04/2007 | 23:47 | מאת: חיפאית

רחלי שלום, אין רופא בפורום זה .! למיטב ידיעתי, יכולות להיות הרבה סיבות להזעת יתר. לא רשמת אצל איזה מומחים חברתך כבר היתה ואלו בדיקות עשתה. ישנן סיבות הורמונליות, עור, תופעת לוואי של תרופות ועוד... אם יש לך יותר פרטים , אולי תנסי לשאול בפורום "רפואת משפחה" ואולי שם תקבלי הכוונה כלשהי, עצה .. פרטים שכדאי שתרשמי - רקע רפואי נוסף, תרופות הנלקחות באופן קבוע., אצל אלו רופאים מקצועיים כבר ביקרה וכו'

16/04/2007 | 23:48 | מאת: לרחלי

http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1,m-Doctors,a-Forums.html