איבדתי אמון בבעלי

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

28/03/2007 | 11:10 | מאת: עינת

אנו נשואים די הרבה שנים. מעולם לא שמעתי את בעלי מכנה אותי בשם חיבה כגון: "עינתילה, עינתוש' וכד'". הוא הבהיר לי בעבר שהוא לא מסוגל לאף אחד לפנק כך.הוא דואג ועוזר ואבא נפלא, אך מילים שמחממות את הלב, זה בחיים לא היה הקטע שלו. התרגלתי לזה והאמנתי עד לשלשום. שלשום, הרים טלפון לאחל חג שמח לידידתו מילדות. ודווקא איתה תמיד (למרות שמתקשר אליה פעם ב....) הוא מתקשר מתוך האמבטיה ומסתגר ועם אחרים מדבר בנוכחותי. משהו דחף אותי להאזין למספר שניות מאחורי הדלת. ומה שומעות אוזני? "שריתושלה, מה העניינים"?? . אני קיבלתי שוק. אם אדם לא מסוגל לפנק ומבהיר לי זאת כל השנים, אז איך פתאום עם אחרות מסוגל???, מי יודע כבר מה הולך בעבודתו?? . אני מאז, איבדתי את האמון בו, כל דבר קטן חושדת בו. מתנהגת איתו רגיל, אך בפנים מכורסמת מכאב. מה עוד ששאלתי אותו שבמקרה שמעתי קריאת פינוק, אז הוא עוד מכחיש, מרמא שזה לא נכון. מה דעתכם, האם סתם הקצנתי, או צדקתי בכאב, מה עושים הלאה, מבקשת עזרתכם. תודה רבה וחג שמח.

29/03/2007 | 23:23 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

בני כמה אתם?? הייתי אומר שכדאי לכם לפנות ליעוץ זוגי. באיזה אזור אתם גרים. חג שמח

31/03/2007 | 18:38 | מאת: יואב

עינתוש מאמיל'ה נשמה טהורה, תפסיקי להיות תמימה, 99% שבעלך בוגד בך מימים ימימה ומרוב אהבתך לא ראית כלום או שאת לא רוצה לראות כלום, אני בעל אינטואיציות מאוד גבוהות שהתברכתי בהם, לי נראה שבעלך לא אהב אותך מעולם, היית שותף לפרוייקט הקמת משפחה בלבד,ו"הידידה הותיקה" הינה בעלת מקום נרחב בליבו מימים ימימה. יש עוד מס' פרטים בנושא.......

01/04/2007 | 21:55 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

גם אם מה שאתה כותב נכון, ומצער אותי שאתה משתמש בלשון כל כך בוטה כשיש כאן די טרגדיה אנושית, יעוץ זוגי מקצועי עשוי לעזור. במקרים רבים, גם אם אחד מבני הזוג "בוגד" יש לזה סיבות, למשל חוסר ידע בטכניקה מינית, שיכול הביא לידי אי סיפוק מיני. לעתים קרובות, במקום ללבן את הבעיה, וכשצריך להעזר ביעוץ מקצועי, הצד הבלתי מסופק פונה לסיפוק מחוץ למסגרת, למרות שפתרון הבעיה בנמצא וניתן לשמר ואפילו להעמיק את הזוגיות. לא אומר שתמיד זה ניתן, אבל במקרים רבים יש די סיבות לנסות ולשמר ואף לשקם את הזוגויות, ויש מקרים רבים שמוכיחים את זה.

05/04/2007 | 09:34 | מאת:

כדאי לפנות בהקדם ליעוץ זוגי. נשמע שאת חשה מחסור בחמימות ואינטימיות בתוך הזוגיות ורק בשביל זה כדאי לפנות. גם החשד והקנאה לא עושים טוב לזוגיות. יכול להיות שיש כאן מצד בעלך פרובוקציה כלפייך ופתח לדיבור ביניכם. אני מצרפת לינק לאגודה לטיפול במשפחה שם מופיעה רשימה של מטפלים זוגיים על פי אזורים.http://www.mishpaha.org.il/?CategoryID=158 לא כדאי להסתובב לאורך זמן עם תחושות כאלה בבטן. בברכת חג שמח נעה ביצ'קוב פסיכולוגית קלינית

11/05/2007 | 16:08 | מאת: miki

הוא בטח התמכר לתענוגות זולים איתה''' ,,אבל את המיוחדת שלו,,תני לו להתפרק איתך,אל תוותרי מהר,,וגם לך קחי משהו שגם תזכי לפינוק ממנו ברגעים שהוא איתה לפרק חבילה ...לא כדאי