דיאליזה ובריחת שתן

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

26/03/2007 | 20:29 | מאת: אירנה

שלום, רציתי להתייעץ איתך בקשר לנושא הבא: קשיש בן 80 סובל מבעיות בכליות. הוא מקבל דיאליזה שלוש פעמים בשבוע. לדבריו, סובל מבריחת שתן שלוש פעמים ביום. שאלתי אליך הנה אך ייתכן מצב כזה שמצד אחד הנ"ל מקבל דיאליזה ומצד שני סובל מבריחת שתן?

29/03/2007 | 23:18 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אנא הפני את שאלתך לפורום אורולוגיה http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/22 חג שמח

14/06/2007 | 06:23 | מאת: אברהם

שלום, אני רוצה לדעת על נושא הדיאליזה ומה יתרונותיה וחסרונותיה.. תודה