ידוע למישהו לגבי שירותי חירום רפואיים?

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

22/03/2007 | 22:56 | מאת: שמעון

מתגורר לבד כרגע, חולה לב, שמעתי על נטלי ושחל מי יכול להמליץ?

22/03/2007 | 23:22 | מאת: רפי

אני מנוי לשחל, הם תמיד זמינים לשאלות שלי וכשאני מרגיש לא טוב. יש להם כל מיני מכשירים שבודקים את המצב שלי בשידור לרחוק. יש להם גם פטנט לדלת לכאלה שגרים לבד. אם חס וחלילה קורה משהו הם רואים את זה אצלם במסכים ושולחים נאמבולנס. הם יכולים לפתוח את הדלת עם שלט, טלדלת או משהו כזה.יש להם אתר: שחל בגוגל.

24/03/2007 | 19:40 | מאת: אלונה ר.

אני ובעלי מנויים לשח"ל וכשבעלי לקה בלבו קיבלנו תמורה מלאה לכספינו, ובעלי הובהל היישר למחלקה הקרדיולוגית באיכילוב. לעומת זאת כשהשכנים שלנו, שמנויים לנטלי, נזקקו לשירותי החירום, הם בילו שעה וחצי בחדר מיון לפני תחילת קבלת טיפול.

25/03/2007 | 06:58 | מאת:

שמעון שלום. הנה הלינק לאתר של שח"לhttp://www.shahal.co.il/Content.aspx?id=126 והנה של אתר נטליhttp://www.natali.co.il/en/page.aspx שמעת פה המלצות של מספר חברים. כדאי שתפנה,תשוחח עם נותני ומקבלי השירות ותתרשם. בהצלחה נעה