קטלוג המידע הישראלי לגיל הזהב

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

14/03/2007 | 18:40 | מאת: איינשטיין

4Senior קטלוג המידע הישראלי לגיל הזהב אשר מכיל בתוכו מידע המאפשר לגולשים התמצאות מהירה ופשוטה בכלל השירותים המצויים באתר ומגדיל את חשיפתם, גולשי האתר נחשפים לכרטיסי הביקור של כל השירותים לצורכי הקשיש ובהם הפרטים החיוניים הנדרשים לגולשים כצרכנים פוטנציאליים. 4Senior נועד לקרב בין הקשיש ומשפחתו לבין נותני השירות לצורכי הקשיש. מעבר לכך, האתר מאפשר למבקרים אקראיים ב- 4Senior להכיר מבעוד מועד את השירותים הרלוונטים לקשיש ומשפחתו ולתכנן מראש את ביקורם ביעילות ובנוחות. 4Senior כל המידע אודות הגיל השלישי וכל השירות המקיף, סיעוד, בתי אבות, דיור מוגן, מוצרים, ייעוץ והכוונה, עזרים רפואיים, ביטוח סיעודי, טיולים ונופש לגיל הזהב, חוקים, מאמרי מומחים, משחקי חשיבה, מנוע חיפוש ועוד. 4Senior אתר הבית של הגיל השלישי ובני משפחותיהם. www.4senior.co.il

16/03/2007 | 17:23 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

התוכל למצא באתר הזה תשובה עבור בעיתו של "רון" מהיום, שהיא די שכיחה ?? אני לא כל כך מצאתי. תודה ושבת שלום