אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

12/03/2007 | 22:50 | מאת: surke8

שלום לך אני מעוניינת לברר לגבי אשה בגיל 83 שמעונינת לקחת מטפלת ל24 שעות. האשה נמצאת כרגע בסיעודי אך בשלבי החלמה ובעוד שבועיים לערך תוכל לחזור לחדרה בדיור מוגן אך מתנים זאת שתהיה לה מטפלת צמודה. אודה לך באם תוכלי להפנות אותי לכתובת המתאימה משום שאין לי מושג מאיפה להתחיל. דברתי עם פיליפינית והיא אמרה לי שעליי להשיג ויזה-רשיון. איך אוכל לעשות זאת ובינתיים למצוא לה מטפלת עד שאמצא לה את המטפלת הפיליפינית המתאימה והקבועה? בתודה מראש שןרקה

13/03/2007 | 20:57 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

תנסה אולי טל. 0523511162 "אבי " אמנם נראה לי שהוא מתעסק עם זה באופן מסחרי, אבל תבדוק מה הוא מציע.

25/03/2007 | 07:51 | מאת:

דלהלן לינק לדיון שנערך כאן בעבר בנושא זה http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1331,xPG-12,xFT-555,xFP-721,m-Doctors,a-Forums.html חוץ מזה ככדאי לפנות בהקדם לחברת סיעוד שם בקיאים בכל התהליך ויודעים על קיצורי דרך. יכול להיות שבשלב הראשון יחברו אוכם למטפלת שכבר יש לה רשיון ובמקביל לפנות להשגת רשיון לטווח היותר רחוק. דלהלן לינק לחברות סיעוד המתמחות בנושאhttp://www.gilhazahav.co.il/show.php?idp=6 בהצלחה נעה