אומגה 3

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

27/02/2007 | 01:11 | מאת: מאירה

שלום אנחנו זוג בני 60, והיינו מאד רוצים לדעת האם באמת כל כך חשוב לקחת אומגה 3 כפי ששומעים בכל המקומות, אנחנו חוששים מהכספית בדגים שלבטח אינה נבדקת בכדורים אודה לכם מקרב לב על תשובה בברכה מאירה

27/02/2007 | 09:50 | מאת: חיפאית

מאירה - לדעתי הלא מקצועית, זה תלוי את מי את שואלת. תקבלי תשובה מסויימת ממי שעוסק בתוספי תזונה, ותשובה שונה במידה כזו או אחרת מרופא שמודע למחקרים מדעיים מסודרים. ובעיקר חשוב להתייעץ עם רופא שמכיר אתכם ואת מצבכם הרפואי. את הפורום כאן מנהלת פסיכולוגית . אני מציעה לך לשאול גם בפורום "רפואת משפחה" תוך ציון הרקע הרפואי שלכם. רק בריאות !!!

27/02/2007 | 10:20 | מאת: חיפאית

למיטב ידיעתי יש תרופות מסויימות שמי שנוטל אותן, ההמלצה היא לא לקחת במקביל אומגה 3 , מכיוון שהשילוב לא מתאים. זו אחת הסיבות, שאין לקחת סתם כך אומגה 3 על פי המלצות של חברים או שכנים...