לכל מי שבן 60 ומעלה

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

30/01/2007 | 21:23 | מאת: מירב

שלום אני דוקטורנטית ועורכת מחקר על התעללות בקשישים. אם את או אתה שוהה או היית במוסד גריאטרי ושם יצא לך לחוות התעללות פיזית (מכות, דחיפות), מילולית (קללות, צעקות), הזנחה (לא החליפו טיטול בזמן, לא נרחצת בזמן) או התעללות נפשית (לא התייחסו לצרכיך הנפשיים, איימו עליך) אני אשמח אם תיצור קשר. לצורך המחקר אצטרך לראיין אותך על המקרה והמידע ישמש אך ורק לצרכי מחקר- הסודיות מובטחת. תהיה לך גם הזדמנות לפרוק ולספר את סיפורך והדבר יתרום לכך שמעשים כאלה לא יישנו -זו מטרת המחקר. תרגישו חופשי לשאול שאלות צרו איתי קשר באימייל ולמי שאין אפשר להשאיר טלפון או כתובת

31/01/2007 | 16:09 | מאת: מירב

מי שרוצה ליצור קשר- אפשר גם בפלאפון שלי 050-5367207 בתודה, מירב