המלצה על מקצוען בתחום הייעוץ לקשישים

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

15/01/2007 | 09:11 | מאת: יוחנן

רציתי להמליץ לכם על מקצוען בתחום הייעוץ לקשישים. האמינות שלו הנה ברמה גבוהה מאד הוא בעצמו פנסיונר של משרד ראש הממשלה. היינו מאד מרוצים מהטיפול שלו בנו ומעל הכל הוא מייעץ חינם לפרטי פרטים גם בפורום באתר שלו וגם בטלפון פשוט מצויין קוראים לו דנחי דוד ויש לו אתר בשם יד לקשיש. www.yadlakashish.co.il יוחנן טל.

15/01/2007 | 09:27 | מאת: יוחנן

סליחה טעיתי בשם של האתר www.yad-lakashish.co.il אגב יש לו גם טלפון 0522-544307 שמו דנחי דוד

15/01/2007 | 19:01 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

האתר מאד מרשים. יעזור לנו אם תוכל לספר כיצד נתקלת בו וכיצד (אם אכן) עזר לך.

04/03/2007 | 18:27 | מאת: שיפי

אני מבקשת המלצה על חברה פרטית באזור חיפה למעקב אחרי קשיש חולה בביתו, היכולה לעקוב אחרי מצב בריאותו מרחוק ולהגיע במהירות למתן עזרה, או העברה דחופה לבי"ח. מבקשת המלצות בהקדם. תודה, שיפי.