מישהו מכיר? מישהו יודע?

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

17/10/2006 | 20:16 | מאת: סבתא של תמר

שלום לחברי הפורום, יש לי חברה, בת 56 שמעוניינת ללוות ולטפל בקשיש/ה (לא סיעודי). האם תוכלו להמליץ לאן כדאי לפנות? האם כדאי לתלות מודעות בבתי אבות? מועדונים? האשה נחמדה, עליזה ומלאת חיים, נקייה מאד ("חולת ניקיון...") דוברת עברית, רומנית, אידיש ומבינה ספרדית. האם מישהו מכיר? יודע? תודה רבה, סבתא של תמר

18/10/2006 | 18:57 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אני לא יודע אם ירשו לה לתלות מודעות בבתי דיור מוגן, אבל בהחלט לדבר אם האחראים למוסדות כאלה. יותר מעשי אולי לבקש רשות לתלות מודעות במועדוני קשישים. יש כמובן חברות ועמותות ששולחים מטפלים/ות לנזקקים לשרותם. למשל מט"ב (מטפלות בית) - אפשר למצא בספר טלפון. גם מחלקת הרוחה של המועצה המקומית או העיריה תוכל לעזור.

23/10/2006 | 08:59 | מאת:

שלום. עמותות הנדבות למיניהן (כגון ויצו) בטוח לאומי.מועדוניות מדור לקשיש במחלקת רווחה בעיריה. כולם יפנו אותה למי שנזקק. בהצלחה נעה