ממליצה בחום על פרויקט התנדבות בגני ילדים לגיל הזהב

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

17/10/2006 | 12:22 | מאת: דורי

פגשתי אנשים שמחים כי מצאו דרך לתרום מעצמם, לפגוש ילדים קטנים בגי ילדים, להרגיש בחומם, לחוות איתם את החגים,ויחד עם זאת, ליהות חלק מקבוצת אנשים בוגרים שבחרו דרך אחת, ברוכה מאוד...נתינה.,אשר מביאה ריפוי כך אומרים, לנותן ולמקבל כאחד. המפגש הבין דורי הזה, קסום ונכון..אוצר ממש שיש לתפח אותו...וגני ילדים..תודה לאל יש בכל שכונה ושכונה בארץ. בקרו בפורום ''זהב בגן'' אשר באתר משרד החינוך. כל הכבוד ליוזמי הפרויקט..רונית רביב וחברותיה..ולכל המתנדבים.

18/10/2006 | 19:06 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

מספר קישורים בנושא: http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/TelAviv/Hanhala/Dover/Tashsa/zahav.htm http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Dovrut/Hevra/zahav_bagan.htm לצערי באף אחד מהם אין הואות איך להרשם לפרויקט. אולי "דורי" תוכל לתת קישור או כתובת, ואולי נעה מכירה את הפרויקט. בהצלחה

18/10/2006 | 20:11 | מאת: דורי

שלום רב. אפשר לקרא על התוכנית בקהילות של משרד החינוך יש אייטם בשם ''זהב בגן'' מנהלת הפרויקט היא רונית רביב. אצלה אפשר ליהרשם. [email protected]; בהצלחה דורי

23/10/2006 | 09:09 | מאת:

פרויקט מבורך ומי יתן וירבו כמותו.הסבא / סבתא שבאים לגן הם מקור לשמחה ולמידה לקטנטנים ולהיפך.. לדעתי יש מקום גם ליוזמות מקומיות בעיריות וניתן לפנות לכל מחלקת חינוך בכל עיריה שתקבל את המתנדבים בזרועות פתוחות. בהצלחה נעה