psp

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

16/08/2006 | 02:20 | מאת: אפי

אמי חולה במחלה psp אינני מוצאת מידע אבקש מידע בעיברית ומאמרים בנושא מי הרופא הטוב ביותר בתחום האם קימת אגודת של המחלה טיפול חדש בארצ או בחול ואשמח לדבר עם חולים במחלה עזרו לי אין לי למי ליפנות תודה

16/08/2006 | 21:28 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

השם המלא של המחלה הוא Progressive Supranuclear Palsy היא דומה במקצת למחלות ניווניות אחרות כגון פרקינסון ואלצהיימר. זאת לפי מה שאני קורא מחלה נדירה, ואני לא צופה שתמצא קבוצת תמיכה ובודאי לא בארץ. בגוגל www.google.co.il תמצא קישורים. אם תבקש קישורים בעברית, תמצא מקצת כתבות בנושא. מישהוא שאל בפורום נוירוכירורגיה כאן בדוקטורס אבל לא ראיתי את השאלה או אם נתנה תשובה.

16/08/2006 | 21:44 | מאת: חיפאית

אפי, נסה לשאול בפורום נוירולוגיה כאן - http://forums.nrg.co.il/index.php?act=forum&do=forum&forum=199 חיפאית