קבוצות תמיכה לילדי הורים מבוגרים

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

29/06/2006 | 10:08 | מאת: geva

אבקש עזרה ממשתתפי הפורום לגבי קבוצות תמיכה לילדי הורים מבוגרים וההתמודדות עם הטיפול בהם. תודה מראש, גבע

06/07/2006 | 06:00 | מאת:

גבע שלום. ניתן למצוא קבוצות כאלה בקופות החולים, דרך לשכת הרווחה או ביטוח לאומי. לעתים ישנן יוזמות מקומיות בארגונים כויצו. ישנן גם קבוצות ממוקדות יותר כגון קבוצה לילדים להורים חולי אלצהימר וזה למשל מתארגן גם באגודה לחולי אלצהימר. אם יש צורך בעזרה יותר ממוקדת אנא כתוב/כתבי את מקום המגורים ואת האזור המבוקש ואנסה לאתר עבורך קבוצה מתאימה. בברכה נעה