ממצא במוח

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

04/04/2006 | 18:04 | מאת: אתי

שלום רב לכם הייתי רוצה לקבל מעט מידע נמצא אצל אימי אשה בת 77 ב-CT "ממצא שפיר במוח" מבחינה קלינית רואים מעט בלבול אבל התיפקוד תקין לחלוטין. תודה מראש

04/04/2006 | 21:30 | מאת:

אתי שלום. לגבי תוצאות CT כדאי לפנות לנוירולוג כדי לקבל הסבר מלא. ניתן לפנות גם לפורום נוירולוגיה בדוקטורס. את מתארת בלבול אצל אימך. אולי תפרטי מעט יותר ונוכל לחשוב איתך ביחד מה משמעות הבלבול שלה רגשית ו/או תפקודית. בברכה נעה

08/04/2006 | 23:18 | מאת: אתי

המינוח הרפואי לממצא הוא posterior fossa מנינגיומה היא מתפקדת מצוין ,מבשלת ,מנקה ,עושה קניות ,מטפלת בעצמה, הבלבול הוא לא תיפקודי אלא מן התנתקות רגעית למשל בזמן שיחה איתה היא יכולה לענות על נושא אחר ממה שדיברנו. תודה רבה על ההתיחסות