שעות הפנאי

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

24/02/2006 | 00:10 | מאת: אורית

אמי בת 61 עובדת וללא בן זוג, בשעות הפנאי אין לה יותר מדי מה לעשות, רוב העניין שלה זה בעבודה וחסר לה משהו נוסף שימלא אותה, רציתי לבדוק אולי לכם יש רעיון . אנו גרים באזור ירושלים תודה

24/02/2006 | 09:02 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

יש הרבה אפשרויות. בראש ובראשונה את יכולה למצא פעילות התנדבותית ברוכה באחד מעשרות ארגוני מתנדבים. עולה על דעתי ארגון יע"ל - יד עזר לחולה - בהדסה.טלפון 02-5844214 יש בירושלים ארגון בשם "כן לזקן" שיש לו גם קו חם לייעוץ וביחוד הכוונה לקשישים. אין לי הטלפון של הקו החם אבל טלפון המשרד הוא 026231156 יש גם שי"ל, מתנדבי קופות החולים, מתנדבי ביטוח לאומי ועוד ועוד ועוד. אם תרצי עוד אפשרויות כגון הרצאות וחוגים, ננסה לעזור לך למצא כאלה.

24/02/2006 | 22:36 | מאת: אורית

תודה רבה על התשובה המהירה. אצור קשר עם הארגון שמסרת לי, ואשמח לשמוע על הרצאות בתחומים שונים ושוב תודה