אני סובלת מרעשים חזקים

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

03/02/2006 | 18:23 | מאת: רעשים חזקים בראש

אני סובלת מרעשים חזקים בראש במשך 5 שנים או יותר. ניסיתי לעשות הכל. עשיתי MRI, CT,MG, בדיקות דם וכולי... ומיום ליום זה מתחזק, זה משגע אותי ומדכא אותי. אני בטוחה שיש לזה פתרון אבל אני לא מצליחה למצוא אותו. הייתי אפילו אצל רופא אוזניים. אני פשוט מרגישה כאילו זורמת לי מקלחת בראש. בבקשה תעזרו לי בתודה רבה.

04/02/2006 | 15:34 | מאת:

שלום לך ותודה על פניתך. את מתארת מצב קשה ובלתי נסבל שנמשך זמן רב, כמו סיוט מתמשך. מה שנשמע קשה במיוחד שלא נמצא שום הסבר לתופעה שרק הולכת ומתעצמת. בהקשר הרפואי אינני יכולה לעזור לך חוץ מלהציע להמשיך ולבדוק ולא להתיאש. האם"המקלחת בתוך הראש" היא סוג של רעש בלתי פוסק? כמו צלצולים באוזניים? במידה וכן יתכן והדבר דומה לתופעה הנקראת טיניטוס (בעזרתו האדיבה של דני). זוהי בעיה בעלת בסיס פיזיולוגי שלא תמיד נמצא או מוסבר. התופעה מחריפה במצבי לחץ ומתח נפשי ומתגברת עם התבגרות הגוף. אני מצרפת לך כתבה בנושא הגדרות הסבר וטיפול. http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/REMEDIEs/H-Remedies-Tinnitus.html#אופן%20הטיפול בנוסף לכך , מאחר ולא נמצא פתרון או הסבר מדעי הייתי ממליצה לפעול בכמה מישורים. א. טיפול אלטרנטיבי כגון הומופאטיה יכול להקל על הסמפטומים. ב. טיפולים כגון היפנוזה, ביופידבק או אולי אפילו שיטת טומאטיס. יש בטיפולים אלה כדי לעזור לך לכוון את הווליום של הרעשים בתוך הראש וליצור יותר שליטה במצב חסר השליטה הזה. ג. טיפול פסיכולוגי להקלה על המתח הנפשי אותו את חווה . מצרפת לך תגובה שהשבתי בשאלה דומה בנושא של כאבי ראש. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1331/xPG/5/xFT/2859/xFP/2867 הרבה בריאות וכוח נעה

04/02/2006 | 18:37 | מאת:

מצורף גם לינק לעמותה לנפגעי טיניטוס שאולי יכול לעזור http://www.geocities.com/tinnitun/

07/02/2006 | 14:36 | מאת: רעשים חזקים בראש

תודה רבה לך