ארגון קבוצה לקנייה מרוכזת של כסא גלגלים

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

29/01/2006 | 09:48 | מאת: מנשה

שלום וברכה אני מנסה לארגן קבוצה של מבוגרים ( צעירים ברוחם ) לקנייה מרוכזת של כסא גלגלגים טוב ולא הדרק שנותנים לנו על מנת להוזיל עלויות תשלחו לי דואר מי שמעוניין. תודה ויום טוב. [email protected]

29/01/2006 | 09:56 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

לפי כתובת הדואל אני רואה שאתם ביחד, אז למה לא הודעה אחת על שני הנושאים. האם אתם מנסים לבלבל אותנו?

30/01/2006 | 09:02 | מאת: מנשה

חלילה שרה היא אישתי ובעברי הייתי קניין של חלקי חילוף. ומנסיוני ניתן להוזיל עלויות בקנייה מרוכזת אחת רק לאחר שאישתי הוסיפה הודעה באתר הבריק במוחי הרעיון שאולי ניתן להוזיל עלויות ע"י קנייה מרוכזת אחת.