פיתרון נפלא לקיום יחסי מין ללא כאב. ממליצה וגיפם

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

13/12/2005 | 17:46 | מאת: לילי

סבלתי מיובש וכאב נורא בגלל זה. קבלתי מהגניקולוג וגיפם כדור פעם בשבוע !! היום כייף לי. אין יובש ואפשר לעשות בכל

13/12/2005 | 22:27 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

VAGIFEM הוא הורמון. כמו בשאר הטיפולים ההורמונליים צריך להתיעץ ברופא/ה שמכיר היטב את ההיסטוריה הרפואית של המטופלת. יש מצבים רפואיים בהם התרופה בהחלט לא מומלצת. למרבית הנשים שלא מומלץ להן טיפול הורמונלי, או שאינן רוצות טיפול הורמונלי יש פתרונות פשוטים כגון ג'ל על בסיס מים כמו KY-GEL ומי שרוצה פתרון שמחזיק יותר זמן משהו כגון REPLENS, או AQUAGEL. אבל כאמור בכינוי שלי, אני לא רופא ורצוי להתיעץ ברופא מומחה.

13/12/2005 | 23:11 | מאת: ללילי

לילי, הוגיפם הוא פתרון נפלא בשבילך, אבל זה לא אחראי להמליץ על תרופה זו לנשים אחרות. הסיבה - לא כל אחת , מותר לה ליטול תרופה זאת. ובכלל יש להיזהר מאד בהמלצות באינטרנט על תרופות , ועל אחת וכמה המלצה של מי שאינו רופא.

13/12/2005 | 23:16 | מאת: ללילי

http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/304/xPG/55/xFT/24948/xFP/24993 http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/669/xPG/144/xFT/75920/xFP/75931