מכשירי שמיעה

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

30/11/2005 | 21:42 | מאת: זיוה

אבי אדם מבוגר לאחרונה סובל מירידה בשמיעה הפנו אותנו לכמה מכוני שמיעה ה וכולם המליצו על מכשיר שמיעה עכשיו אנחנא אובדי עצות מי יוכל לייעץ לנו איזה הוא המכשיר הטוה מבין כל המכשירים?

30/11/2005 | 22:07 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אני חושב שרצוי להתיעץ עם רופא א.א.ג לפני שקונים מכשיר. המכשירים הטובים ממש לא זולים. לפעמים חלק מהירידה בשמיעה נובע מתופעה בריאותית שניתנת לטיפול. אצלי לפני שנתיים - בגיל 78 היתה ירידה ניכרת בשמיעה באוזן אחת. פניתי לרופא א.א.ג. והוא מצא הצטברות נוזל באוזן התיכונה. טיפול תרופתי שיפר את המצב מאד, כך אני יכול לדחות את הרכישה של מכשיר השמיעה. היה אצלנו עכשיו ארוע בהקשר לחודש הזקן מלווה ב"יריד גיל הזהב". בעל מכון מכשירי שמיעה שהיה להם דוכן ביריד, אף הוא אמר לי שרצוי המלצה מרופא א.א.ג. לגבי סוג המכשיר.

03/12/2005 | 22:47 | מאת:

כדאי לפנות לא.א.ג וגם לפורום בנושא זה בדוקטורסhttp://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/7 בברכה נעה