ייעוץ בנושא העסקת מטפל/ת לקשיש

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

15/09/2005 | 17:37 | מאת: דניאל

שלום לכולם, אודה על הדרכה לגבי התהליך המהיר ביותר להעסקת מטפל סיעודי לקשיש. מדובר במקרה זה באבי שמאושפז היום בבי"ח סיעודי ונראה שישתחרר בשבוע הבא לביתו. נאמר לנו על אגודה לבריאות הציבור בירושלים, כל הכוונה/עצה תתקבל בברכה. תודה מראש.

16/09/2005 | 00:10 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

במקרה של אמה של בת זוגי פנינו למט"ב וקבלנו פתרון זמני טוב וגם יעצו לנו לגבי פתרון לזמן ממושך. מט"ב עמותה לשירותי טיפול בבית ובמוסדות אגריפס 42 טל. 02-6233047 02-6234014 הם קצת יותר יקרים משרותים אחרים כדאי, אחרי שעת חרום הראשונית, לעשות שופינג.

17/09/2005 | 13:35 | מאת: אילן

דניאל שלום. לפני שחרורו של אביך מן המוסד ניתן לפנות בצירוף מכתב מן הרופא המטפל בו ועו"ס המוסד ליח' הסמך של משרד התמ"ת על מנת לזרז את הליכי הוצאת רישיון העסקה למטפל זר. בזמן ההמתנה ניתן להעסיק מטפלת חלופית. בברכה, אילן.

21/09/2005 | 20:33 | מאת: דניאל

אילן, עוד בקשה ברשותך. אפשר את הפרטים של אותה יחידת סמך בתמ"ת? אני מבין שמדובר בגורם שונה מזה שציינתי קודם (האגודה לבריאות...). ושוב תודה מראש.

17/09/2005 | 17:12 | מאת:

דניאל שלום. אני מצטרפת לאילן ודני לגבי הצורך וההכרח למצוא תחילה מטפל זמני. דני כבר צירף את הכתובת והטלפון של האגודה בירושלים. אין ספק שזה פחות נוח שתהליך ההסתגלות יהיה כפול. תחילה למטפל הזמני ואחר כך לקבוע. יחד עם זאת עדיין זה יאפשר לך למצוא מטפל לפי דרישותיו של אביך ושלך. אני מצרפת הודעה של אילן מסוף מאי שיכולה לתת לך חומר נוסף למחשבה. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1331/xFT/965/xFP/965 בהצלחה בחיפוש ובתהליך ההסתגלות נעה

21/09/2005 | 19:20 | מאת: דניאל

נעה, אילן ודני מודה לכם על תשובותיכם. אתמול שוחרר אבי לביתו (מחובר לקטטר ותלוי לחלוטין בסביבה) והיום התחלנו בהכנות להשמת מטפלת קבועה. כיום מטופל חלקית (10 שעות בשבוע) ע"י חברת מתן באישור הביטוח הלאומי. נאמר לנו ע"י חברת מתן שהתהליך של הכרה בהחמרה דורש זמן רב והומלץ לנו לזרז תהליכים באמצעות "אגודה לבריאות הצבור" בירושלים. אשמח להערותיכם.