מטפלות סיעודיות מחו"ל לניזקקים

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

14/09/2005 | 19:59 | מאת: אבי

אני מביא מטפלות סיעודיות מחו"ל לקשישים נכים בהתנדבות ללא תשלום כל מי שמכיר אנשים שזקוקים למטפלת סיעודית פילפנית, רומניה או מכל ארץ אחרת תבוא עליו ברכה אם יקשר בינינו כמו כן אני מטפל גם בקבלת הרישיון וכמובן ללא כל תשלום . כל מי שזקוק למטפלת מוזמן להתקשר ליעוץ 0523511162 אבי .

15/09/2005 | 08:44 | מאת: א.מ.

17/09/2005 | 17:15 | מאת:

אבי כפי שביקשתי בעבר,המנע מפרסומת מאחר והפורום אינו לוח מודעות ויוצר אוירה תחרותית ולא ענינית . מאחר ואתה מדגיש את ענין ההתנדבות ניתן לפרסם מודעות כגון זו שלך בפורום של יד שרה למשל. תודה נעה.