פצעי לחץ

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

23/08/2005 | 21:37 | מאת: עוזי

אבי בן 96 יושן רק על הגב מבלי לשנות תנוחה. מהוא מזרן טוב למניעת פצעי לחץ אשר הוכיח את עצמו. רצוי כתובת היכן לקנות,שם הדגם והמחיר המשוער. בתודה מראש עוזי

23/08/2005 | 21:56 | מאת: דפנה

הטיפול בפצעי לחץ מורכב והמזרון הוא רק אמצעי עזר אחד, ניתן להשתמש במזרון ביצים פשוט וזול, בתנאי שמקפידים על שינויי תנוחה לפחות אחת לשעתיים, כולל בישיבה. כמובן שהטיפול המקומי האיננטנסיבי בפצע חשוב, והטיפול הכללי באביך כמו למשל שמירה על מצב תזונתי תקין, וכו... בהצלחה

24/08/2005 | 07:44 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

המזרון הטוב ביותר הוא מזרון אויר חשמלי שאפשר לקבל בהשאלה מ"יד שרה". אולי זה מוגזם בבן אדם שמסוגל לקום מהמיטה. עד כמה שידוע לי אפשר לקבל יעוץ בקופות החולים - מה האמצעי המתאים, אם כמו שענו לך מזרון ביצים מספיק וכו'. ראה גם בקישור הבא http://www.atlasals.org.il/meida_mobility.htm בכלל אם תחפש בגוגל http://www.google.co.il תחת "פצעי לחץ" תקבל קישורים רבים מאחל לכם הרבה בריאות

24/08/2005 | 12:00 | מאת: אילן.

בדיוק הבוקר רשמתי אותו בפורום אחר.