הבאת מטפלת מחו"ל ללא תשלום חברה עם רישיון

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

17/08/2005 | 11:23 | מאת: אבי

אני מביא מטפלות סיעודיות מחו"ל לקשישים נכים בהתנדבות ללא תשלום כל מי שמכיר אנשים שזקוקים למטפלת סיעודית פילפנית, רומניה או מכל ארץ אחרת תבוא עליו ברכה אם יקשר בינינו כמו כן אני מטפל גם בקבלת הרישיון וכמובן ללא כל תשלום . כל מי שזקוק למטפלת מוזמן להתקשר ליעוץ 0523511162 אבי .

17/08/2005 | 13:59 | מאת: לאבי

אבי, יפה שאתה נותן שירות ללא תשלום, אבל למה צריך להציף את הפורום בהודעותיך. זו כבר פעם שלישית באותו עמוד.

17/08/2005 | 17:45 | מאת:

אבי. רצונך ללוות משפחות המעונינות במטפלת בהתנדבות הינו מבורך. יחד עם זאת הפורום אינו לוח מודעות. אודה לך אם תמנע מפרסום פרטים אישיים. ישנם פורומים המיועדים במיוחד לכך (כמו הפורום של יד שרה). כל הכותבים כאן בקביעות (ביניהם בעל חברה לכוח אדם) מכבדים את הכלל הזה. במקרה המירבי אתה יכול במודעתך לפרסם כתובת מייל. אנא השתדל לשמור על כללי הפורום. נשמח לשמוע את קולך כמשתתף מן המנין וכמי שתורם לדיונים המתנהלים כאן. בברכה נעה