הבאת מטפלת מחו"ל ללא תשלום חברה עם רישיון

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

11/08/2005 | 19:00 | מאת: אבי

אני מביא מטפלות סיעודיות מחו"ל לקשישים נכים בהתנדבות ללא תשלום כל מי שמכיר אנשים שזקוקים למטפלת סיעודית פילפנית, רומניה או מכל ארץ אחרת תבוא עליו ברכה אם יקשר בינינו כמו כן אני מטפל גם בקבלת הרישיון וכמובן ללא כל תשלום . כל מי שזקוק למטפלת מוזמן להתקשר ליעוץ 0523511162 אבי . ברור שי ש לי רישיון אחרת אי אפשר להביא!!!

12/08/2005 | 09:33 | מאת: אילן

אבי שלום, שוק נותני השירות בסיעוד מלא עד אפס מקום באנשים כמוך. אנו יודעים הייטב את מהות ה"התנדבות" והיא אינה עושה רושם רב. הנחיות התמ"ת לעניין פתיחת לשכה פרטית הינן ברורות כשמש ומחמירות למדי. אינני זוכר כי באחת מן ההנחיות צויין כי ניתן לעבוד מהטלפון הנייד. או לחילופין לעבוד תחת רישיון של מישהו אחר... יחד עם זאת, כל סיוע אמין ורציני מתקבל בברכה תמיד, אם לא קשה לך, (ולמרות אישסור הפרסום בפורום) אנא ציין את שם חברתך, מיקומה, משרדיה וסניפיה וכן את מס' ההיתר. כך, הצעתך תהייה בעלת אופי רציני ומי מבין המעוניינין יוכל לבדוק ולהשוות. בברכה, אילן.

13/08/2005 | 11:48 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

זה לא אתר לפרסומות מי שרוצה פרסומת באתר יכול לפנות ל COMRAX שהלוגו שלהם מופיע בתחתית העמוד או להנהלת "דוקטורס"

17/08/2005 | 17:48 | מאת:

אבי. אנא ראה את תגובתי למעלה