הבאת מטפלות סיעודיות מחו"ל

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

10/08/2005 | 19:47 | מאת: אבי

אני מביא מטפלות סיעודיות מחו"ל לקשישים נכים בהתנדבות ללא תשלום כל מי שמכיר אנשים שזקוקים למטפלת סיעודית פילפנית, רומניה או מכל ארץ אחרת תבוא עליו ברכה אם יקשר בינינו כמו כן אני מטפל גם בקבלת הרישיון וכמובן ללא כל תשלום . כל מי שזקוק למטפלת מוזמן להתקשר ליעוץ 0523511162 אבי .

11/08/2005 | 09:48 | מאת: אילן.

אבי שלום. האם הנך בעת היתר לתיווך עובדים זרים ואם כן, מה מספרו בבקשה?

11/08/2005 | 09:49 | מאת: אילן

קשה לקום בבוקר...

11/08/2005 | 14:15 | מאת: אע

שלום קראתי את ההודעה של אבי ואת שלך, (וגם את ההודעות שאתה כתבת בעבר, ותודה על המידע שסיפקת.!), בהתייחס להודעה זו - אני מבקשת לשאול , באם חס וחלילה אזדקק אי פעם למטפל סיעודי, - איפה אפשר לבדוק האם למישהו יש היתר לתיווך עובדים זרים? האם זה משרד העבודה או שאני טועה? תודה רבה.