חיפוש עובדת זרה -דוברת השפבה הערבית

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

05/07/2005 | 12:01 | מאת: באדי

שלום לאילן אני מחפשת עבור אמי ,שהינה חולה דימנטית,עובדת זרה, האם ניתן למצוא עובדת זרה דוברת השפה הערבית אודה על תשובתך באדי

05/07/2005 | 19:33 | מאת: אילן

באדי שלום, ניתן לאתר עובדת דוברת השפה הערבית אשר הינה בעלת ניסיון עבודה במדינות ערב השכנות לנו. כבכל עובדת גם כאן אין לקבל את דבר ידיעתה את השפה הערבית כמובן מאליו ורצוי לשוחח עימה אישית לא רק על השפה אלא על נסיונה התעסוקתי ולעמוד על אישיותה. אגב, היום ביקרה במשרדי מנהלת חברת כ"א פיליפינית השוהה בארץ לביקור ונשואה לאזרח ירדני. הערבית שבפיה הייתה מדהימה. בברכה, אילן.