יעוץ חינם לטיפולים בפצעים וכן בבחירת אביזרי שיקום

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

01/07/2005 | 14:34 | מאת: קטי נווה

שלום רב, שמי קטי נווה, אני אחות מוסמכת ומזה כ-20 שנה עוסק בעיקר בריפוי פצעים כרוניים - כמו פצעי לחץ, פצעי סכרת, פצעים ברגליים וכו. כמו כן אני יועצת בכל נושאי הצרכים לקשישים - יעוץ בבחירת מיטה, מזרון, כסאות גלגלים וכל האביזרים הדרושים, טיפול בפועל בפצעים בבית המטופל ויעוץ בבחירת החבישה המתאימה, כיון שהיום קיים בלבול רב, עקב היצע גדול של מוצרי חבישה. כמו כן, יעוץ תזונתי לשיפור התפקוד וזירוז ההחלמה" תמיכה מקצועית לבני המשפחה. היעוץ חינם - ניתן בטלפון, בדואר אלקטרוני או בביקור בית. טיפול בפצעים בתשלום -סביר. אשמח לפניות בברכה קטי נווה

01/07/2005 | 23:58 | מאת: דני לא רופא לא מטפל

רשמתי את הכתובת אימייל שלך, ועם יפנה מישהו אם בעיה כזאת (זה קרה כמה פעמים) אפנה אותם אלייך