מין והגיל השלישי

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

27/06/2005 | 08:34 | מאת:

רצה להסב את תשומת ליבכם לכתבה שהתפרסמה השבוע בYNET על יחסי אישות בגיל השלישי. הכתבה מבוססת על מחקר שנעשה בנושא ויש בה בהחלט סיבות לאופטימיות. דלהלן הלינק לכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3103005,00.html קריאה מהנה ונשמח לשמוע תגובות

27/06/2005 | 18:04 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

לו בני הגיל השלישי היו משתתפים בפורום באופן פעיל, רבים מהם בודאי לא היו מופתעים מהממצאים של המחקר. אני מקבל פה ושם שאלות בפורומים אחרים בנושא הזה. חיי המין של הקשישים חשובים מאד להרגשתנו הפיזית וגם להרגשה שאנחנו שווים לא פחות משהיינו כשהיינו צעירים יותר. מה שחשוב זה שצריך להכיר בבעיות המיוחדות שבחיי המין של קשישים. קשיי זיקפה אצל גברים ויובש בנרתיק אצל נשים הם בין התופעות הבולטות. אם תהיה הענות לנושא נרחיב ברצון.