מדוע יש אנשים שנרדמים מול הטלויזיה בגיל מבוגר??

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

06/12/2008 | 06:16 | מאת: ור

אשמח לתשובתך ולאן לפנות אם צריך ור

06/12/2008 | 19:51 | מאת: חיפאית

לעניות דעתי - יש אנשים צעירים רבים, גם כן, שנרדמים מול הטלביזיה... הסיבות הן בגיל הצעיר והן בגיל המבוגר יכולות להיות רבות - עייפות בגלל שינה לא מספקת או לא טובה, עייפות כתוצאה ממחלה, מתרופות, מפעילות גופנית מאמצת, מעבודה קשה, חולשה בגלל סיבות מסיבות שונות, סתם שעמום , תוכניות לא מרתקות... ועוד ועוד כמובן שאם אדם סובל מחולשה, עייפות והירדמות לא מובנים וללא ידיעת הסיבה, אז הכתובת הראשונית היא רופא המשפחה.

06/12/2008 | 21:32 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

לדעתי הסיבה העיקרית שזקנים לא ישנים כל כך טוב בשעות השינה הרגילות. לפחות אצלי זה כך. כתבה שמחזקת את דעתי http://seniorjournal.com/NEWS/Features/3-04-09sleep.htm