פסיכוגריאטריה

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

02/12/2008 | 18:44 | מאת: רות

שלום מחפשים שמות של מומחים מומלצים בפסיכורוגריאטריה עבור אבא שלי. עדיפות באיזור השרון/תל אביב תודה

11/12/2008 | 06:03 | מאת:

ישנן מרפאות באיכילוב, תל השומר, רמת חן , שלוותא. ניתן לפנו אליהן ולברר שמות של הרופאים הפסיכוגריאטריים הבכירים העובדים שם. ניתן לפנות גם לקופת החולים. בכל קופה עובד במערך הפסיכיאטרי והגריאטרי גם פסיכוגריאטר. ניתן לקבל שם דרך הפסיכיאטר או הפסיכולוג הראשי של הקופה. בהצלחה והרבה בריאות נעה

05/02/2009 | 19:01 | מאת: ראול

את יכולה לחפש באינדקס פסיכוגריאטריה http://www.gil3.co.il/רפואה_בריאות/פסיכוגריאטריה/