בוקר טוב חברי פורום חביבים..נא להתעורר ...

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

19/06/2005 | 18:53 | מאת: אילן

היכן אתם חברים חביבים? אין שאלות? הכל ברור ונהיר? או שמא הנכם רועים בשדות זרים... העסק כאן גווע והוא עוד בדמי ימיו... (למרות שאני מייעץ במקומות אחרים ואפילו לא בעילום שם, חבל לי שהפורום הזה יוזנח). נועה!! נא להתעורר, הודעות יזומות, שאלונים, סתם דברים שיש לך כ מ נ ה ל ת ה פ ו ר ו ם לתרום... בברכה, אילן.

19/06/2005 | 20:33 | מאת:

אילן יקר. כיף לראות שיש מי שאכפת לו! אל תדאג . הפורום הזה לא יוזנח ולא יוכחד והוא חס וחלילה לא גווע.יש לו ימים מכל מיני סוגים אך הוא עומד וקיים. דבר שני אני מרימה את הכפפה שזרקת לי ואחשוב איך אפשר להעשיר את הפורום. ואתה כמובן מוזמן להמשיך לכתוב , ליעץ ולהתיעץ. אז ערב טוב ומבורך נעה

19/06/2005 | 21:28 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

זה החשש הגדול מפורום לקשישים. הקשישים שמשתמשים באינטרנט (רוב החברים שלי) אין להם - או אינם יודעים שיש להם - בעיות. האחרים כמובן לא נכנסים לפורומים באינטרנט. מי שכן שואל כאן לעתים הם ילדיהם או נכדיהם של הקשישים, והם מקבלים תשובה ומסתלקים. אני מנסה לפרסם את הפורום באתר העמותה בה אני פעיל, http:/www.seniors-haifa.org אבל בינתיים ללא הצלחה.