אחי

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

04/11/2008 | 21:16 | מאת: רות

אחי בגיל 56,רווק,ניפצע בתאונת דרכים ,נותח פעמיים בראש והתוצאה : פגיעה באונה הפרונטלית המצחית. פגיעה בלתי הפיכה שגורמת לאיבוד זיכרון קצר,פסיביות,איטיות,כבדות.אנו מחפשים מוסד איכותי אשמח לקבל המלצה

08/11/2008 | 17:42 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אני מניח שאחיך היה בשיקום, בבית לוינשטיין או משהו דומה. העובדת הסוציאלית במוסד השיקומי היא המקור המתאים ביותא להתיעצות בנושא. אם לא היה בשיקום, אזי העו"ס במרכז הרפואי בו נותח. שבוע טוב

01/12/2008 | 07:11 | מאת:

כדאי להתיעץ עם צוות השיקום וכן דרך המכון לפגועי ראשhttp://www.neuropsy.co.il/. אולי יש שם גם פורומים לתמיכה בבני המשפחות ויוכלו להדריככם. הרבה בריאות נעה